Hyppää sisältöön

Kenties maailman hauskimmat ilmanraikastimet

Smell of Success haluaa yllättää positiivisesti nostamalla ostajansa suunpielet hymyyn. Huumoripitoisessa hyvän mielen tuotesarjassamme seikkailee suomalaisille tuttuja kasvoja ja muita päivää piristäviä asioita ja hahmoja. Kekseliäästä tuotevalikoimasta löytyvät mm. Urho Kekkosen hymyilevät kasvot ja hauskat Discopallot.

Raikas tuoksu ja vinkeä väriläiskä

Ilmanraikastin ei vain raikasta ilmaa tuoksullaan, vaan toimii myös pienenä kodin, kesämökin ja työpaikan väriläiskänä. Raikastimia voi ripustaa esimerkiksi wc-tiloihin, autoon tai työpisteeseen roikkumaan. Pakkauksen väri kertoo Kekkonen-raikastimen tuoksun, jota on saatavilla useina pirteinä vaihtoehtoina – vanilja, mansikka, sitruuna ja vihreä omena. Suomileijonissa tuoksuina ovat sitruuna, vanilja ja new car.

Ilmanraikastimilla tuetaan lasten harrastustoimintaa

Smell of Success haluaa osaltaan olla tuomassa hyvää mieltä ja luomassa parempaa huomista lapsille. Jokaisesta Kekkonen- ja Leijona- ilmanraikastimesta 30 senttiä lahjoitetaan Hope ry:n lasten harrastus- ja vapaa-ajan toiminnan tukemiseksi. Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton Hope tarjoaa apua vähävaraisille lapsiperheille sekä huostaan otetuille lapsille.
Lisätietoja Hope ry:n toiminnasta: www.hopeyhdistys.fi

Edelliselle hyväntekeväisyyskohteelle Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle kerättiin ilmanraikastimia myymällä varoja 3 074,00 €.

Smell of Successin tarina saa pian jatkoa

Smell of Success –tuotesarjan tarina jatkuu muilla tutuilla ja sympaattisilla kotimaisilla hahmoilla sekä uusilla hyväntekeväisyyskohteilla. Seuraa verkkosivujamme ja näe kenen tunnetun suomalaisen hyväntuuliset kasvot ilmestyvät seuraavaksi tuotteisiimme! Smell of Success -tuotteet löytyvät hyvin varusteltujen vähittäisliikkeiden valikoimista.

Smell of Success Kekkonen -ilmanraikastimet ovat sekä Urho Kekkosen perikunnan että UKK-arkiston hyväksymiä tuotteita. Tuotteiden konseptoinnista, valmistuksesta ja markkinoinnista vastaa Arvokonseptit Oy.